A Sisel Kaffé útja a tökéletesség keresése

Kultiválás

A Sisel Kaffé kizárólag a legjobb minőségű kávébabot használja: a prémium minőségű Panama Boquete Gesha kávébabot. Ez a világhírű kávébab ott terem, ahol a környezeti tényezők - a napsugárzás, a talaj, a magasság és a csapadék - mind optimálisak számára.


Betakarítás

A Sisel KAFFÉnál felhasznált minden egyes kávészemet kézzel szednek le, mert a kávébogyók gyakran eltérő ütemben érnek be. Ha gépek helyett kézzel végzik a betakarítást, az több időbe telik, ugyanakkor garantálja, hogy a kávébab nem lesz zöld és keserű.

Feldolgozás

A bogyókat vízben lemossák és enyhén fermentálják akár 72 órán át, mielőtt elkülönítenék őket a kávébabtól. A zöld babokat ezt követően akár három hétig szárítják a napon a keverés előtt.

Keverés

A Sisel KAFFÉ különféle babterméseket használ fel, amelyek mind Panama legkiválóbb helyszíneiről származnak. Ez a különleges keverési technika garantálja a mindig kiváló ízt és aromát a kávérajongók számára, egyik csészével a másik után.

Pörkölés

A szárított és kevert kávébabokat ezután nagy szakértelemmel pörkölik. A pörkölés az a szakasz, amikor a zöld kávészemek barnává vagy feketévé válnak.

Őrlés


Amint a kávébabok megkapták a tökéletes pörkölést, mikrofinomságúra őröljük a Sisel KAFFÉ selymes ízéhez. Az őrlés során a kávé testessége és aromája harmonikus keveréket alkot.
 

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys