Miért a Sisel Kaffé a világ legfinomabb kávéja?

Az, hogy egy kávé finom-e vagy sem, a kávébab határozza meg.


A Sisel Kaffé csak a legmagasabb minőségégi kategóriába sorolt kávészemet tartalmaz: a Prémium Panama Boquete Gesha Kávé babot. Ez a világ kedvenc, díjnyertes kávébabja - 12 éve világelső -, mely kizárólag Panamában terem.


A Panama Boquete Gesha kávébabot az ősi panamai vulkanikus hegység lejtőin termesztik, ennek meghatározó jelentősége van abban, hogy 12 világelső kávébabként tartják számon és nem tudják ledönteni a trónjáról.

Nézzük meg röviden mi a titka:
Egyrészt Panamát több ezer éves vulkanikus hegységek veszik körül, melyeket több rétegnyi vulkanikus hamu takar, ez megédesíti a talajt, amiben ez a kávébab növekszik és fejlődik.

Másrészt ezt a kávébabot magas lejtőkön termesztik, így megfelelő mennyiségű és szögű napsugárzás éri, amire védekezésképpen a kávészem megnövekedett flavonoid termeléssel reagál. Ez szokatlanul magas flavonoid mennyiség teszi a kávészemeket a világ legfinomabb kávébabjává.

Amikor Tom Mower, a cégünk alapítója úgy döntött, hogy kávét fog gyártani, nem volt kérdéses a számára, hogy melyik kávébab fog alapot szolgáltatni ehhez.
Fogalmazhatnék úgy is, hogy a "kávé királyával" léptünk a piacra, és olyan kávét kínálunk az emberek számára, amivel még nem találkoztak.

Szeretnéd megkóstolni a világ legfinomabb kávéját?
Jelentkezz a kóstolóra telefonon vagy e-mailben!


,

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys